Käyttöehdot

EKOTINTTI 1115989-3(jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa ehtoja ja hintoja. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info@ekotintti.fi Puhelin: 045 1959510 Osoite: Torikatu 3, 11100 Riihimäki

Tilaukset

Tilaukset kerätään verkkokaupasta lisäämällä tuotteet ostoskoriin. Tilaus vahvistetaan käyttämällä verkkokaupan lähtöselvitystoimintoa tilauksen maksamiseen. Vahvistamalla tilauksen hyväksyt nämä ehdot, tuotteiden hinnan ja toimituskulut. Vahvistus sähköpostitse toimitetaan, jos sähköpostiosoite annetaan tilauksen vahvistamisajankohtaan mennessä. Sähköpostivahvistuksessa luetellaan tilatut tuotteet ja hintaluokitus.

Maksut

Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus FI24865594) on verkkokaupan maksujen välittäjä. Paybyway Oy on Finanssivalvonnan hyväksymä maksujen välittäjä. Maksuprosessi suoritetaan Visma Payn verkkopalvelussa. Visma Pay tai Paybyway Oy näkyy maksun vastaanottajana pankkitililuettelossa ja laskussa. Visma Paylla maksaminen on turvallista. Kaikki tiedot vaihdetaan suojattujen yhteyksien kautta.

Kauppa tapahtuu online-asiakkaan ja verkkokaupan välillä. Verkkokauppa on vastuussa kaikista kauppaan liittyvistä velvoitteista.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Paylla voit maksaa tilauksesi internetpankkitilillä, lompakolla, maksukortilla (luotto / maksukortti), laskulla tai osamaksulla. Seuraavia maksutapoja tuetaan: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Jousto, Enterpay Company Invoice, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit- , Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -maksukortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakolla, jos olet sallinut verkkomaksamisen MobilePay-sovelluksen asetuksissa. Maksaminen MobilePayn kautta tapahtuu suoraan MobilePay-palveluun liitetyltä maksukortilta. Jos maksun veloittaminen linkitetyltä kortilta epäonnistuu, MobilePay-palvelua ei voi käyttää verkkokaupassa.

Pivo: Pivon ehdot löytyvät täältä: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto-lasku ja osamaksu on suomalainen palvelu, joka tekee ostoksia nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, joiden talous on tasapainossa. Joustolla saat 30 päivän aikaa maksaa ilman korkoa tai kuluja. Saatuasi laskun voit päättää maksaa sen kerralla tai osittain. Voit maksaa ostoksemme enintään 36 osaan alkaen 9,90 eur / kk. Jousto-osamaksun kulut ovat 3,90 eur / kk ja korko 19,90%. Joustolla voit maksaa ostoksia 30 - 3000 eur. Aurajoki Nordic Oy myöntää luoton. Lue lisää osoitteesta www.jousto.com.

Ota yhteyttä Visma Payiin

Visma Pay, Paybyway Oy (y-tunnus FI24865594) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: (09) 315 42 037 (arkisin 8-16) Osoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta, Suomi

Toimitus

Tilauksia postitetaan tiistaina ja perjantaina. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 4-5 arkipäivää. Toimituskulut ovat 5,00 euroa.

Ilmoita meille viipymättä - vähintään 14 päivän kuluessa - jos tuote on kadonnut tai vahingoittunut toimituksen yhteydessä. Logistiikkayritykselle on myös ilmoitettava kaikista kuljetuksessa vahingoittuneista tuotteista.

Palautukset

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilatut tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Vaihdettujen ja palautettujen tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä meihin ohjeiden saamiseksi. Liitä nimesi, yhteystietosi ja pankkitilisi numero hyvityksen saamiseksi.

Tilauksen peruuttaminen, vikavastuu ja vaatimukset

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus ennen tilauksen lähettämistä. Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse verkkokaupan asiakastukeen.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi, jos verkkokaupan ja kuluttajan välillä on erimielisyyksiä.