Toimitusehdot

Yleistä

Ekotintti verkkopuoti on Ekotintin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Ekotintti 1115989-3, Hämeenatu 48-50 11100 Riihimäki. Ekotintti pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset [kauppasi maksutavat].

Toimitus ja toimituskulut

Myynti- ja toimitusalueena on Suomi. Käytössä on Postin kuljetuspalvelut.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan myös tuotteiden tiedoissa. Tilausten toimituspäivät ovat pääsääntöisesti tiistai ja perjantai. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Peruutus- ja palautusoikeus

Kaupan peruuttaminen on mahdollista ennen seuraavaa toimituspäivää. Toimituspäivät ovat tiistai ja perjantai. Jos tilaus on lähtenyt postin kuljetettavaksi, palautusoikeus on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk. Tuote tulee palauttaa samassa kunnossa, kuin se on saapunut asiakkaalle. Tuote tulee pakata huolellisesti postin kuljetusta varten ja liittää mukaan palautuslomake. Palautus on maksullinen. Palautusmaksu (5 €) vähennetään palautettavasta summasta.Tuotteen hinta (vähennettynä palautusmaksu) palautetaan asiakkaalle, tuotteen vastaanottamisen jälkeen.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa ilmenee ongelmia, voit ottaa yhteyttä:

Yhteydenotto lomakkeella tai säkköpostilla, info at ekotintti.fi