Tuotteet

Ekotintin työpajalla valmistuvissa tuotteissa, käytetään ja hyödynnetään pääasiassa kierrätyskankaita ja materiaaleja. Kankaat tarkistetaan ja pestään, ennen tuotteen valmistamista. Kuminauhat ja vetoketjut, silloin kun niitä tarvitaan, ovat uusia. Tekstiilien hyödyntäminen uusien tuotteiden valmistuksessa on haastavaa, mutta myös palkitsevaa.

Räsymatot

Matot valmistuvat perinteen mukaisesti kudotuista, käytetyistä puuvilla- ja sekoitekankaista. Lisänä käytän trikookudetta, joka syntyy trikooteollisuuden sivutuotteena, antamaan matolle ryhtiä.

Tilkkutyöt

Tilkkutyöt ovat toinen tuote, jossa haluan toteuttaa perinteistä, vanhojen puuvillatekstiilien jatkokäyttöä. Käytöstä poistetut tekstiilit saavat uuden elämän ja palvelevat vielä uudessa tehtävässä ihan mallikkaasti.

Farkkutuotteet

Farkkuakaan ei voi unohtaa. Sekin on ansainnut uuden mahdollisuuden palvella, jatkojalostettuna, uutena tuotteena. Farkku on mitä parhain kierrätysmateriaali, kestävyyden ja pestävyyden vuoksi, eivätkä pienet kulumat ja tahratkaan tahtia haittaa, päinvastoin.