UUTISIA

Klikkaa tekstin otsaketta, niin näet koko tekstin. Palaa- tai ylätunnisteen Uutisia-painikkeella pääset takaisin Uutisia -luetteloon.

Pajalla on palattu normaaleihin aukioloaikoihin. Ti 12 - 18, Ke - Pe 10 - 17 ja La 10 - 14

Uusi työtila

08.10.2020

Ekotintti Kädentaitopaja muutti uuteen työtilaan. Osoite pysyy samana, mutta tila muuttui.

Kasvomaskit

07.08.2020

Pajalla ommellaan kasvomaskeja. Viikolla 38 tulossa täydennystä Verkkopuotiin. Kiinnitys korvan taakse.

Elokuun 1.

01.08.2020

Vielä on kesää jäljellä. Syksy on arvoitus, mutta sitä odotellessa on hyvä suunnitella uutta. Kädentaitopuotiin on tulossa kirppishylly ja kädentaitotyöpajoja on suunnitteilla. Joudumme kuitenkin vielä elämään koronan ehdoilla ja katsomaan, mitä syksy tuo tullessaan. Toivomme parasta. Pysykää terveinä... edelleen.

Kesä

25.06.2020

Nyt on kesä ja kesä on aina vähän epämääräistä aikaa (epämääräisen korona-ajan lisäksi). Ihmiset lomailevat, viettävät aikaa mökeillä ja rannoilla. Ekotintin kädentaitopajallakin otetaan kesällä vapauksia lomailuun. Aukioloajat saattavat tästä johtuen olla hieman epämääräisiä. Mutta kesä on aina niin pian ohi ja syksyllä palataan taas normaaliin...

Iso tyynyliina

27.04.2020

Hei. Oletko ostanut tavallista isomman tyynyn, mutta et ole löytänyt siihen vielä tyynyliinaa. Pian voit tilata sopivan kokoisen tyynyliinan Ekotintin kädentaitopajalta. Verkkopuotiin on tulossa tyynyliinoille oma tuote- ja tilaussivu.

Verkkopuodissa on tällä hetkellä kasvomaskeja tarjolla ja niitä on tulossa lisää ja myös muita tuotteita, vaikkapa farkusta.

Kasvomaskit

14.04.2020

Valmistan kädentaitopajalla kasvomaskeja yksittäin ja pienissä erissä.

Nyt on kevään ja talven taistelu meneillään. Kevät olisi kovasti tulossa, kukat kukkivat seinänvierustoilla ja linnut laulelevat ja sitten onkin taas täysi talvi. Kevät taitaa tulla kuitekin, ennemmin tai myöhemmin. Hyvää kevään odotusta.