UUTISIA

Klikkaa tekstin otsaketta, niin näet koko tekstin. Palaa- tai ylätunnisteen Uutisia-painikkeella pääset takaisin Uutisia -luetteloon.

Iso tyynyliina

27.04.2020

Hei. Oletko ostanut tavallista isomman tyynyn, mutta et ole löytänyt siihen vielä tyynyliinaa. Pian voit tilata sopivan kokoisen tyynyliinan Ekotintin työpajalta. Verkkopuotiin on tulossa tyynyliinoille oma tuote- ja tilaussivu.

Puodissa on tällä hetkellä kasvomaskeja tarjolla ja niitä on tulossa lisää ja myös muita tuotteita, vaikkapa farkusta.

Kasvomaskit

14.04.2020

Valmistan työpajalla kasvomaskeja yksittäin ja pienissä erissä.

Nyt on kevään ja talven taistelu meneillään. Kevät olisi kovasti tulossa, kukat kukkivat seinänvierustoilla ja linnut laulelevat ja sitten onkin taas täysi talvi. Kevät taitaa tulla kuitekin, ennemmin tai myöhemmin. Hyvää kevään odotusta.

"Lempi" -matto

11.02.2020

Tästä tulee "Lempi" -matto, värikäs ja kodikas. Pituudesta en vielä tiedä, ennen kuin matto on valmis. Joskus sitä ihastuu omiin töihinsä ja haluaa saada nopeasti valmista, että näkee millainen siitä tuli.

Uuden työpajan avajaisissa voi kokeilla pieniä kädentaitotöitä (huopa ja paperitaittelu). Kahvitarjoilu. TERVETULOA!

Vitriininäyttelyssä, Riihimäen kirjastolla 2 krs. on näytteillä opiskeluajan töitä kankaanpainannasta, kudonnasta, tilkkutöistä, kirjansidonnasta, mm....

Näyttely

02.01.2020

Sain mahdollisuuden järjestää oman näyttelyn kirjastolla. Toivottavasti ihmiset löytävät katsomaan.

Taisi olla huhtikuulla kun kokeilin pitästä aikaa konekirjontaa. Tällainen tyyny syntyi lopputuloksena ja lisänä farkkutorkkupeitto (110x110 cm)... vaikka lahjaksi farkkuihmiselle.

Perinteiset kädentaitajien Joulumyyjäiset Riihimäen kerhotalolla, Torikatu 3 lauantaina 14.12. klo 10-14 Ekotintti mukana myyjäisissä.

Joulumyyjäisiin valmistuneita asustehuiveja. Näitä on tulossa myös Ekotintin verkkopuotiin.