Uutisia

Klikkaa tekstin otsaketta, niin näet koko tekstin. Palaa- tai ylätunnisteen Uutisia-painikkeella pääset takaisin Uutisia -luetteloon.

Vitriininäyttelyssä, Riihimäen kirjastolla 2 krs. on näytteillä opiskeluajan töitä kankaanpainannasta, kudonnasta, tilkkutöistä, kirjansidonnasta, mm....

Näyttely

02.01.2020

Sain mahdollisuuden järjestää oman näyttelyn kirjastolla. Toivottavasti ihmiset löytävät katsomaan.

Taisi olla huhtikuulla kun kokeilin pitästä aikaa konekirjontaa. Tällainen tyyny syntyi lopputuloksena ja lisänä farkkutorkkupeitto (110x110 cm)... vaikka lahjaksi farkkuihmiselle.

Perinteiset kädentaitajien Joulumyyjäiset Riihimäen kerhotalolla, Torikatu 3 lauantaina 14.12. klo 10-14 Ekotintti mukana myyjäisissä.

Joulumyyjäisiin valmistuneita asustehuiveja. Näitä on tulossa myös Ekotintin verkkopuotiin.

Kiertotalous

02.12.2019

Kiinnostaako kiertotalous? Itse olen pohtinut asiaa paljonkin, miten voisin parhaiten toteuttaa poistotekstiilien hyödyntämistä omassa toiminnassani ja tuotteiden valmistamisessa. Yhden pienen ompelimon tulos kiertotalouden hyväksi on vähäinen, mutta ei varmaankaan arvoton. Palkitsevaa se kuitenkin on.

Uusiotuote poistotekstiileistä. Puuvillainen Mukana -kassi. Siihen mahtuu mukaan kaikki tarvittava, jos pärjää vähemmällä. Mukana -kasseja tulossa puotiin.

Farkkukasseja

27.11.2019

Välillä on pienennettävä kertyneitä farkkukasoja. Ompelin muutaman farkkukassin joulumyyjäisiin. Vielä ehtii muutakin.

Korjausompelu

24.11.2019

Korjausompeluun on tullut muutoksia. Otan vastaan vaatteiden lyhennyksiä ja vetoketjun vaihtoja!