Uutisia

Klikkaa tekstin otsaketta, niin näet koko tekstin. Palaa- tai ylätunnisteen Uutisia-painikkeella pääset takaisin Uutisia -luetteloon.

Vietimme pojantyttöjen kanssa tyttöjenpäivää japanilaisen kirjansidonnan ja heppatarvikkeiden parissa. Kaksi tytöistä sitoi kirjasen ja yksi valmisti hevosen riimun ja riimunarun, mutta ensin herkuttelimme itse tehdyillä pizzoilla.

Puotikirppis

20.07.2019

Puotikirppiksellä omasta käytöstä poistuneita harrastekirjoja, tarvikkeita ja materiaalia, kirppishinnoilla.

Farkkuja on maailmalla pilvinpimein. Farkku on hyvä materiaali monenlaiseen ompeluun. Ompelin seinäsäilyttimen farkun lahkeista ja taskuista. Ihan toimivaa ja käytännöllistä.

Terveisiä 1. Kässäfestareilta, Helsingin kaapelitehtaalla. Oli kiva ja inspiroiva tapahtuma. Syntyi mukavia keskustelutuokioita ja meno oli rentoa. Tunsin oloni tervetulleeksi. Kuvassa kotiintuomisia myyntipöydiltä.

Konekirjontaa

15.04.2019

Kokeilen pitkästä aikaa konekirjontaa. Katsotaan mitä saan tästä aikaiseksi.

Kiertotalous

21.03.2019

Kiertotalous -ajatukseen törmää lähes päivittäin. Ajatus ei kuitenkaan ole uusi. Menneinä aikoina sitä toteutettiin kotitalouksissa, korjaamalla käyttövaatteita ja lopulta vaatteen käyttökelpoinen osa käytettiin tilkkupeittoihin tai kudottiin matoiksi. Ekotintti haluaa toteuttaa omalta osaltaan kiertotalous -ajatusta ja antaa jatkoelämän...

Työpajalla

21.03.2019

Työpajalla on valmistumassa mattoja, muun työ lomassa. Tämä värikäs matto on jo valmiina.